Aliança estratègica amb Signaturit, la solució de signatura electrònica

Finalment ho podem anunciar! 3ASIDE i Signaturit han firmat un acord perquè 3ASIDE pugui proporcionar la solució de firma electrònica a tots els seus clients. Amb aquesta col·laboració Signaturit es reforça amb un nou partner reconegut al mercat.

En aquests moments en què es prioritza el teletreball, es necessita firmar molts documents d’una forma segura i amb garantia, sense necessitat d’haver-se de traslladar. I, que en un futur, quan puguem tornar a les oficines, també ens ajudarà a reduir considerablement el paper i poder reduir costos, temps i empremta ecològica.

L’aliança amb Signaturit és estratègica per oferir als nostres clients de sectors totalment diferents la reducció el paper. Una àrea a on està tenint molt d’èxit és la de recursos humans. – Toni Oliva

Signaturit és una plataforma per firmar, certificar els documents i comunicacions digitals que es pot integrar amb qualsevol aplicació.

3ASIDE, d’aquesta manera, col·laborarà amb Signaturit per integrar la seva solució a les empreses i en els diversos productes del mercat.

Uns dels punts positius de l’acord amb 3ASIDE és la seva experiència en projectes de l’àrea de RRHH, que ha permès una cobertura legal major a la signatura de tota la documentació que genera el departament de recursos humans de diferents empreses.– Marc Piqueras

Gràcies a aquest acord, 3ASIDE i Signaturit, es complementen perfectament.

Necessites una solució de firma electrònica? Contacta’ns i t’informarem. També trobaràs informació de Signaturit al nostre web .
  

Sobre Signaturit

logo signatuit
Sobre Signaturit. Signaturit és un prestador qualificat de serveis de confiança (QTSP) que ofereix solucions Legaltech innovadores tant de signatura electrònica, lliurament electrònica certificada e identificació electrònica, amb l’objectiu de garantir i facilitar qualsevol procés de signatura legalment vinculant en un context de seguretat jurídica.

Fundada l’any 2013 i disposant de 10 milions en finançament, Signaturit té actualment 1.800 clients, entre ells BBVA, Bankinter, Banc Sabadell, Acciona, Cuatrecasas, Vueling, DAS i Manpower. Amb oficines a Barcelona, Madrid i París, Signaturit ofereix els seus serveis a 40 països, i ha estat recentment reconeguda com la 1º empresa de tecnologia espanyola en el rànquing de Financial Times 1000.

Pots trobar més informació a la pàgina web de Signaturit a www.signaturit.com
  

Sobre 3ASIDE

logo3aside
Creada el 2010, és una empresa especialitzada en solucions TIC de proximitat. La seva vocació és oferir les solucions tecnològiques més adequades per al client, acompanyant-lo en tot moment.

Especialitzats, principalment, en cinc àmbits: ajudar als seus clients a desenvolupar les seves respectives intranets amb eines com Sharepoint o Liferay, facilitar als clients la gestió en SAP sense programació, mitjançant la plataforma Winshuttle, millorar la presa de decisions als departaments de vendes, RRHH, màrqueting i producció amb solucions de BI, proporcionar solucions de gestió en l’àmbit dels RRHH i desenvolupar solucions a mida.

58 empreses han confiat en 3ASIDE durant 2019.

Podràs trobar més informació a la pàgina web de 3ASIDE a www.3aside.es

Com podem ajudar-te?

Contacta amb nosaltres si tens qualsevol dubte, si vols deixar un comentari o bé si vols més informació sobre 3ASIDE.

El nostre treball és rigor, és compromís, és innovació, és humà.